Duunitori suosittelee
Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olen näkövammainen nuori nainen. Haen raitista, tupakoimatonta täysi-ikäistä naispuolista henkilöä henkilökohtaisiksi avustajaksi. Viikoittainen työaika olisi 10-15 tuntia viikossa .

Tarvitsen avustusta arkirutiineissa mm. siivoamisessa, ruoan laittamisessa ja kaupassa käynnissä. Toivon sinun olevan liikunnallinen ja aktiivinen persoona. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön. Mikäli kiinnostuit hakemuksestani, niin ota minuun yhteyttä sähköpostitse ja kerro itsestäsi. Voit myös kysyä lisää minusta, puh. p. 044 355 4450

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantaja: Milanen Sofia Sijainti: 02230 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: sofia.milanen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02230 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Milanen Sofia. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02230 - Espoo , osoitteessa 02230 ESPOO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa