Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Haen aurinkoista, iloista ja luotettavaa henkilöhtaista avustajaa Espoon Tapiolaan. Espoon kaupunki maksaa palkan.

Hakijalla olisi hyvä olla auto mutta se ei ole välttämätöntä. Työtehtehtäviin kuuluu avustaminen kaikissa kotitöissä, tietokoneen käytössä, kaupassa käynnissä, kipulaastarin laitossa, yms.

Työ alkaa mahdollisimman pian.

Henkilön tulee olla ehdottoman luotettava ja puhua hyvin Suomea ja kirjoittaa myös. Avustettavalla on erittäin paha kissa-allergia ja siksi työntekijällä ei voi olla kissaa. Tehtäviin opetetaan ja aiempaa kokemusta ei tarvita. Hakija mieluiten jo elämää nähnyt ja ollut myös aiemmin työelämässä. Työn luonteen takia toivon naisavustajaa.

Yhteydenotot puhelimitse 0415471722 tai tekstiviestillä.

Työnantaja: Virta Meri-Liina Sijainti: 02120 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 20.10.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhteydenotot puhelimitse 0415471722 tai tekstiviestillä. Hakemukset: meriliina.virta@gmail.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02120 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Virta Meri-Liina. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02120 - Espoo , osoitteessa 02120 ESPOO .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa