Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hautausauton kuljettajia keikkaluontoiseen työhön Tampereen kaupungin alueelle. Työhön kutsutaan tarvittaessa ja siksi työ soveltuu lisäansioksi esim. opiskelijoille tms lisäansioita etsiville. Työn luonteesta johtuen katsomme eduksi valmiuden lähteä työhön kellonajasta ja päivämäärästä riippumatta. Hakijalta vaaditaan - nuhteetonta taustaa - näkyviä lävistyksiä tai tatuointeja ei saa olla - voimassa olevaa B-luokan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere muu kuin hengellinen kirkon alan työ Tampere muut henkilö- ja kotipalvelut Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne muu kuin hengellinen kirkon alan työ muut henkilö- ja kotipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään Wanha hautauspalvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus