Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hautausauton kuljettajia keikkaluontoiseen työhön Tampereen kaupungin alueelle. Työhön kutsutaan tarvittaessa ja siksi työ soveltuu lisäansioksi esim. opiskelijoille tms lisäansioita etsiville. Työn luonteesta johtuen katsomme eduksi valmiuden lähteä työhön kellonajasta ja päivämäärästä riippumatta. Hakijalta vaaditaan - nuhteetonta taustaa - näkyviä lävistyksiä tai tatuointeja ei saa olla - voimassa olevaa B-luokan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere muut henkilö- ja kotipalvelut Tampere muu kuin hengellinen kirkon alan työ Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne muut henkilö- ja kotipalvelut muu kuin hengellinen kirkon alan työ Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään Wanha hautauspalvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus