Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Painting Manager OL3 Site

Adecco Finland

Finland

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hautausauton kuljettajia keikkaluontoiseen työhön Tampereen kaupungin alueelle. Työhön kutsutaan tarvittaessa ja siksi työ soveltuu lisäansioksi esim. opiskelijoille tms lisäansioita etsiville. Työn luonteesta johtuen katsomme eduksi valmiuden lähteä työhön kellonajasta ja päivämäärästä riippumatta. Hakijalta vaaditaan - nuhteetonta taustaa - näkyviä lävistyksiä tai tatuointeja ei saa olla - voimassa olevaa B-luokan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere muu kuin hengellinen kirkon alan työ Tampere muut henkilö- ja kotipalvelut Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne muu kuin hengellinen kirkon alan työ muut henkilö- ja kotipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään Wanha hautauspalvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus