Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme hautausauton kuljettajia keikkaluontoiseen työhön Tampereen kaupungin alueelle. Työhön kutsutaan tarvittaessa ja siksi työ soveltuu lisäansioksi esim. opiskelijoille tms lisäansioita etsiville. Työn luonteesta johtuen katsomme eduksi valmiuden lähteä työhön kellonajasta ja päivämäärästä riippumatta.

Hakijalta vaaditaan
- nuhteetonta taustaa
- näkyviä lävistyksiä tai tatuointeja ei saa olla
- voimassa olevaa B-luokan ajokorttia

Työtehtävissä käytetään siistiä tummaa vaatetusta, missä ei saa olla näkyviä tai huomiota herättäviä koristeita tai mainoksia.

Lisätiedot ja hakemukset vain sähköpostitse.

Web-osoite: http://www.hyvinkaanhautauspalvelu.fi Työnantaja: Hyvinkään Wanha hautauspalvelu Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sami Manninen / Teija Manninen, toimisto@hyvinkaanhautauspalvelu.fi Ilmoitus jätetty: 08.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään Wanha hautauspalvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa