Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Integration Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Sinä rohkea, muutoshalukas ja vastuuntuntoinen ammattilainen, tule mukaan ravistamaan työterveysalaa, tekemisen tapaa ja omalla osaamisellasi kehittämään tulevaisuuden terveyden ja hyvinvoinnin palveluja. Haemme työterveyshoitajaa hoitotiimiimme Tampereelle.

Tampereella työskentelevä työterveyshoitaja saa olla mukana uuden toimipisteemme kasvattamisessa, mikä sisältää monipuolista yhteistyötä myyntitiimimme kanssa sekä osallistumista Heltin edustajana erilaisiin verkosto- ja yhteistyötapahtumiin. Ensimmäisten kuukausien aikana työhön kuuluu myös perehdytyspäiviä Helsingissä.

Työterveyshoitajan tehtäviin Heltissä kuuluvat ennaltaehkäisevä terveydenhuolto moderneimman teknologian mahdollistamalla tavalla, hoidon tarpeen arviointi, näytteiden otto ja tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Meillä työterveyshoitaja on avainhenkilö ylläpitämään aktiivista suhdetta sekä jäsentemme että asiakasyritystemme kanssa ja toimii myös terveysvalmentajana työntekijöille ja ryhmille. Heltin työterveyshoitajat toimivat Heltin arvojen mukaisesti heijastaen työssään pokkaa, hehkua, tarmoa ja lempeä ja odotamme että myös sinä omaksut Heltin arvot omassa työssäsi.

Me tarjoamme sinulle paikan työterveysalan ravistajayrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja tekemään yhdessä loistavan tiimin kanssa historiaa. Heltin tavoitteena on mahdollistaa ajatustyöläisten parempi hyvinvointi ja tarjota Euroopan paras työpaikka terveydenhuollon alalla.

Odotamme työntekijöiltämme näppärää Ofiice-sovellusten hyödyntämistä sekä uusimpien appsien sekä älyrannekkeiden käytön nopeaa oppimista. Työskentelykielinä asiakkaidemme kanssa ovat suomi ja englanti. Odotamme sinulta kokemusta työterveyshoitajan työstä ja mielellään jo suoritettuja erikoistumisopintoja.

Jos sinä haluat huolehtia asiakkaistasi hyvin, otat kokonaisvastuun hoitamistasi asioista, saat kicksejä totuttujen tapojen kyseenalaistamisesta ja uusien ratkaisumallien innovoimisesta, lähetä hakemuksesi ja linkki videohakemukseen (max. 2 min) [email protected] -sähköpostiin.

Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja:
Kaisa Ojala 020 1470 732, Työterveyshoitajien PT

Hakemukset:
[email protected]

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Heltti Oy Y-tunnus 2544593-8 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

119 000 € 5850 %

Liiketoiminnan tulos

-53 000 € -489 %

Liikevoitto-%

-45 % 90 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työterveyshoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Heltti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus