Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Helsinki Hospital on v. 2014 avattu, suomalaisomisteinen kirurgiaan ja erikoissairaanhoitoon keskittyvä yksityissairaala ja lääkäriasema Helsingin keskustassa. Lääkärimme ovat kokeneita erikoisosaajia ja hoitavat neurokirurgian, korjaavan plastiikkakirurgian, suu-, kasvo- ja leukakirurgian, syöpäkirurgian, vatsaelinkirurgian sekä kilpirauhaskirurgian palveluita tarvitsevia potilaita. Sairaalassamme toimii myös sisätautilääkäri, neurologi, fysiatri, fysioterapia, haavakeskus sekä vuodeosasto.

Haemme vastaavaa hoitajaa vahvistamaan tiimiämme.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen hoitoalan ammattilainen jolla on kokemusta leikkaussalista, polikliinisesta ja vuodeosastotyöstä sekä hoitotyön johtamisesta.

Arvostamme esimieskokemusta ja johtamistaitoa sekä innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Työskentelet luontevasti tiimissä, hyvinkin nopeasti vaihtuvissa tilanteissa, osallistut aktiivisesti Helsinki Hospitalin toimintatapojen kehittämiseen ja kykenet myös itsenäiseen päätöksentekoon.

Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen, ruotsin ja englannin kielen taito, muu kielitaito (esim. venäjä) katsotaan eduksi.

Työssäsi toimit hoitohenkilökunnan esimiehenä, vastaat Helsinki Hospitalin poliklinikan, vuodeosaston, leikkausosaston, fysioterapian ja haavakeskuksen toiminnasta, hankinnoista ja henkilöstöjohtamisesta. Olet innostunut myös käytännön hoito- ja asiakaspalvelutyöstä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn vastapainoksi hyvän mahdollisuuden kehittyä urallasi. Helsinki Hospitalissa saat näköalapaikan yksityisen terveydenhuollon uudenlaiseen kehittämiseen sekä mahdollisuuden työskennellä alan huippuosaajien kanssa potilaiden parhaaksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi otsikolla "Vastaava hoitaja" 30.11.2016 mennessä rekry@helsinkihospital.com.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja paikan täytämme heti sopivan hakijan löytyessä.
Lisätietoja: Minna Engström, Johtava hoitaja p. 050-5014265, minna.engstrom@helsinkihospital.com

Web-osoite: http://helsinkihospital.com Työnantaja: Helsinki Hospital Oy Sijainti: Bulevardi 22, 00120 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.01.2017, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Helsinki Hospital Oy / Rekry, rekry@helsinkihospital.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Bulevardi 22, 00120 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Helsinki Hospital Oy Y-tunnus 2245583-1 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 537 000 € 77 %

Liiketoiminnan tulos

-173 000 € 76 %

Liikevoitto-%

-5 % 86 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Helsinki Hospital Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Bulevardi 22, 00120 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa