Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tutkimusteknikon tehtäviin kuuluu Viikin opetus- ja tutkimustilan ajoneuvokaluston, maa- ja karjatalouskoneiden ja rakennusten huolto ja korjaustyö. Teknikko osallistuu myös kaikkiin tilan maa- ja kotieläintalouteen liittyviin töihin. Osana tehtäviä on agroteknologian tutkimuksessa ja opetuksessa tarvittavien mittalaitteiden ja välineiden huolto ja valmistus sekä tutkimukseen ja opetukseen osallistuminen, kuten mittausten suoritus ja opetustilanteiden valmistelut. Työntekijältä edellytetään osaamista ja kokemusta maataloustöistä, maatalouskoneiden huollosta ja korjauksista, sähkö ja mittaustekniikan sekä elektroniikkahuollon ja -asennusten osaamista. Työskentely ryhmässä, tutkijoiden ja opiskelijoiden kanssa edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen ja tyydyttävää englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa

Web-osoite: http://www.helsinki.fi Työnantaja: Helsingin yliopisto Sijainti: Koetilantie 5, 00014 HELSINGIN YLIOPISTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: johtaja Miika Kahelin, 02941 58528, miika.kahelin@helsinki.fi. Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koetilantie 5, 00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin yliopisto Y-tunnus 0313471-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkimusteknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Koetilantie 5, 00014 HELSINGIN YLIOPISTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa