Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Henkilö työskentelee tohtorikoulutettavan nimikkeellä tutkimustehtävissä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014 - 2020 hankkeessa Kotiseudun historia narratiiveina: töysäläinen kotiseutu ajallisessa kehyksessä (Kohina). Tehtävänä on kokemukselliseen kotiseutututkimukseen liittyvien etnografisten ryhmäkeskusteluaineistojen ja paikkatieto-tutkimusaineistojen kokoaminen ja käsittely.

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta tieteelliseen tutkimukseen sekä jatko-opintoja esim. maaseutututkimuksen alalla. Tehtävän menestyksellisen suorittamisen kannalta eduksi on kokemuksellisessa kotiseutututkimuksessa käytettyjen menetelmien omakohtainen tuntemus (ryhmäkeskustelut, etnografiset maastomenetelmät ja PehmoGIS-paikkatietomenetelmät). Lisäksi arvostamme Etelä-Pohjanmaan alueen, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman ja Leader-rahoituksen tuntemusta, organisointi- ja yhteistyövalmiuksia, hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja, joustavaa toimintatapaa sekä innovatiivisuutta.
Hakemukseen tulee liittää julkaisuluettelo ja ansioluettelo, josta ilmenee hakijan koulutus, suoritetut tutkinnot, työkokemus sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa valintaan.

Web-osoite: http://www.helsinki.fi Työnantaja: Helsingin yliopisto Sijainti: Kampusranta 9C, 60320 SEINÄJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimusjohtaja Sulevi Riukulehto puh. 050 574 4041, sulevi.riukulehto@helsinki.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kampusranta 9C, 60320 SEINÄJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin yliopisto Y-tunnus 0313471-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tohtorikoulutettava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin yliopisto. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Kampusranta 9C, 60320 SEINÄJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa