Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilö työskentelee tohtorikoulutettavan nimikkeellä tutkimustehtävissä Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014 - 2020 hankkeessa Kotiseudun historia narratiiveina: töysäläinen kotiseutu ajallisessa kehyksessä (Kohina). Tehtävänä on kokemukselliseen kotiseutututkimukseen liittyvien etnografisten ryhmäkeskusteluaineistojen ja paikkatieto-tutkimusaineistojen kokoaminen ja käsittely. Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää kiinnostusta tieteelliseen tutkimukseen sekä jatko-opintoja esim. maaseutututkimuksen alalla. Tehtävän menestyksellisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin yliopisto Y-tunnus 0313471-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tohtorikoulutettava, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin yliopisto. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus