Duunitori suosittelee
Sisäinen IT-tukihenkilö, Citrus Solutions Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tutkimusohjelmayksikkö on Meilahden kampuksella, lääketieteellisessä tiedekunnassa toimiva tulosvastuullinen yksikkö, jossa tehdään kansainvälisesti korkeatasoista lääketieteellistä tutkimusta. Yksikössä työskentelee noin 300 henkilöä. Voit tutustua yksikköömme täällä: http://research.med.helsinki.fi/researchprograms/suomi/ Tutkimusohjelmayksikön Translationaalisen syöpäbiologian tutkimusohjelmassa toimii yhteensä 11 tutkimusryhmää. Tutkimusohjelmat ovat monipuolisia ja eläviä kansainvälisiä työyhteisöjä, joissa osa yhteistyökumppaneista ja työtovereista ovat ulkomaalaisia. Työympäristö tarjoaa mahdollisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin yliopisto Y-tunnus 0313471-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus