Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Ulosotto on osa oikeuslaitosta. Ulosottovirastojen tehtävänä on tuomioistuinten antamien tuomioiden täytäntöönpano sekä esimerkiksi maksamattomien verojen ja sakkojen perintä. Velkojille tilitetään vuosittain yhteensä noin miljardi euroa. Ulosotolla on myös muita tehtäviä kuten häätöjen sekä lapsen huoltoa ja tapaamisoikeutta koskevien päätösten täytäntöönpano. Tavoitteenamme on tehokas, korkealaatuinen ja taloudellinen ulosottojärjestelmä, joka edistää yhteiskunnan oikeusturvaa.
Ulosottoviraston johtavan kihlakunnanvoudin ja kihlakunnanvoudit nimittää Valtakunnanvoudinvirasto.

Työpaikan tiedot: Helsingin ulosottovirasto Mäkelänkatu 2 A, 5. krs 00500 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Helsingin ulosottovirastossa on haettavana kihlakunnanvoudin määräaikainen virkasuhde (sijaisuus). Virka on viraston yhteinen ja sen sijoituspaikka on Helsinki.

VAATIMUKSET
Katso kelpoisuusvaatimukset
Ulosottokaaren 1 luvun 14 §:n 2 momentin mukaan kihlakunnanvoudiksi voidaan nimittää oikeustieteen kandidaatin tai oikeustieteen maisterin tutkinnon suorittanut Suomen kansalainen, joka on hyvin perehtynyt ulosottotoimeen tai joka on saavuttanut muissa tehtävissä viran menestyksellisen hoitamisen edellyttämän taidon, ja jolla on tehtävään tarvittavat henkilökohtaiset ominaisuudet.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen
Ruotsi - Suullinen: Tyydyttävä, Kirjallinen: Tyydyttävä, Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Palkkaus U3 määräytyy tarkentavan virkaehtosopimuksen mukaan. Viran tehtäväkohtainen palkanosa on 5399,90 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa enintään 38% ja kokemusosaa enintään 15% tehtäväkohtaisesta palkanosasta sekä toimenpidepalkkioita tarkentavan virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Määräaikaisuuden peruste on sijaisuus.
Ei työaikalain alainen
Määräaikainen (yli 12 kk).
Hakemukseen pyydetään liittämään ajantasainen nimikirjanote tai ansioluettelo.
Viitenumero: 25-463-2016

Työnantaja: Helsingin ulosottovirasto Sijainti: Mäkelänkatu 2 A 5, 00500 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 14.11.2016 Yhteystiedot: Taneli Heikkilä, Hallintovouti, 0295665154 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mäkelänkatu 2 A 5, 00500 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin ulosottovirasto Y-tunnus 1083228-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kihlakunnanvouti, Helsingin ulosottovirasto, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin ulosottovirasto. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mäkelänkatu 2 A 5, 00500 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa