Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Toimintamme laajennuttua haemme uusia osa-aikaisia taksinkuljettajia päivä- ja yövuoroihin!

Perinteikäs taksitalomme tarjoaa kilpailukykyisen palkan, sinulle sopivan määrän työvuoroja sopivina ajankohtina. Autotalli ja toimistomme sijaitsevat Itä-Pasilassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Jos liikut omalla autolla niin sille löytyy myös paikka työvuorojen ajaksi. Kalustomme koostuu MB-, VW- ja Skoda-henkilöautoista. Ajamme Helsingin Taksi-Datan lisäksi Helsingin kaupungin matkapalvelukeskuksen (MPK-) ajoja sekä Menevä-keskuksen ajoja.

Hakijalle katsotaan eduksi:
- kokemus asiakaspalvelutyöstä
- inva-ajoista
- D1-ajokortti henkilöliikenteen ammattipätevyydellä ja digipiirturikortilla

Tuemme myös taksinkuljettajaksi kouluttautumista. Kokenut kuljettaja tai vasta alalle tuleva, ota pian yhteyttä!

Kotisivuiltamme löytyy paljon tietoa yrityksestämme sekä taksinkuljettajan työstä. Käy tutustumassa osoitteessa www.helsingintaksipalvelu.fi ja jätä hakemus jo tänään!

Web-osoite: http://www.helsingintaksipalvelu.fi Työnantaja: Helsingin Taksipalvelu Oy Sijainti: Junailijankuja 5, 00520 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sovittaessa, mahdollisimman pian Yhteystiedot: Waldemar Toivio, p. 050 5554611, rekry@helsingintaksipalvelu.fi Hakemukset: http://www.helsingintaksipalvelu.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Junailijankuja 5, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin Taksipalvelu Oy Y-tunnus 0477500-6 Toimiala Muu rahoitusta palveleva toiminta (pl. vakuutus- ja eläkevakuutustoiminta) Rinnakkaistoiminimet Menevä

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

860 000 € -27 %

Liiketoiminnan tulos

196 000 € 125 %

Henkilöstö

7 -11

Liikevoitto-%

23 % 229 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Taksipalvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Junailijankuja 5, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa