Duunitori suosittelee
Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Gemensamt församlingsarbete lediganslår en svenskspråkig diakonitjänst. Till tjänsten hör att utveckla det svenska diakoniarbetet i Helsingfors och att mångsidigt samarbeta med församlingarna. Till diakonitjänsteinnehavarens ansvarsområde hör även att utveckla och verkställa det svenska handikapparbetet, mentalvårdsarbetet och arbetet bland närståendevårdare. Behörighetskrav enligt Kyrkostyrelsens beslut 122/2015. Den sökande ska ha fullständiga muntliga ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki hengellinen työ Helsinki muu kuin hengellinen kirkon alan työ Helsinki sosiaalityö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hengellinen työ muu kuin hengellinen kirkon alan työ sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi helsingin seurakuntayhtymä Y-tunnus 0201242-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Diakonitjänst, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus