Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Helsingin Seniorisäätiö on itsenäinen voittoa tavoittelematon, vanhuspalveluja tuottava Helsingin kaupunkikonsernin tytäryhteisö. Säätiömme kuuluu kolme vanhainkotia: Mariankoti, Kannelkoti ja Pakilakoti sekä tehostetun palveluasumisen yksikkö Antinkoti. Pakilakoti sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Länsi-Pakilassa, kehä I:n varrella.

Vanhustyön erityisosaaminen, ammattitaidon ylläpitäminen sekä jatkuva hoidon arviointi takaavat laadukkaan hoidon, josta olemme ylpeitä. Säätiömme on vahvasti kulttuuripainotteinen, joka näkyy myös asukkaidemme jokapäiväisessä elämässä. Strategisia tavoitteitamme ovatkin: "Aktiivisuutta asukkaiden arkeen", "Asiakaspalvelu asenteeksi" ja "Läsnäolo laaduksi".

Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Työntekijöillämme on hyvät koulutusmahdollisuudet ja mahdollisuus hyödyntää omaa erityisosaamista erilaisissa vastuualueissa ja kehittämishankkeissa. Toimivan palkitsemisjärjestelmämme sekä kattavien liikunnallisten harrastemahdollisuuksien ja ergonomiaohjauksen avulla tuemme työntekijöidemme työssäjaksamista sekä hyvinvointia. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Sosiaali- ja terveysministeriö myönsi joulukuussa 2015 Seniorisäätiölle Mielekäs-tunnustuksen. Tunnustus annettiin vetovoimaiselle sosiaali- ja terveydenhuollon työpaikalle, joka on luonut toimintatapoja henkilöstön hyvinvointiin.

Haemme nyt lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pakilakotiin osastolle 2 fyysisesti toimintarajoitteisten asukkaiden kodikkaaseen ryhmäkotiin. Työsuhde on kokoaikainen ja edellytämme mahdollisuutta tehdä sekä aamu- että iltavuoroja ja viikonlopputöitä. Edellytämme hakijalta lähihoitajan tutkintoa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä esimiehen ja tiimin jatkuvan tuen.


Odotamme sinulta innostusta ja sitoutuneisuutta muistisairaiden asukkaiden hoitotyöhön sekä sen jatkuvaan kehittämiseen, hyviä tiimityötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjalista taitoa sekä atk:n perustaidot.


Helsingin Seniorisäätiö on savuton työpaikka.

Tarjoamme tarvittaessa mahdollisuuden lyhytaikaiseen, edulliseen asumiseen Säätiön soluasunnossa.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.seniorisaatio.fi Työnantaja: Helsingin Seniorisäätiö Sijainti: Suovakuja 1, 00660 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 31.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa: Osastonhoitaja Susanna Huotari p. 020 7718 759 Hakemukset: http://www.seniorisaatio.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suovakuja 1, 00660 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin Seniorisäätiö Y-tunnus 1729947-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Seniorisäätiö. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Suovakuja 1, 00660 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa