Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Virgin Oil Co. on Helsingin ravintolaelämän maamerkki. Korkean kattomme alle mahtuu tunnelmallinen amerikanitalialainen ruokaravintola, graniitinkova livekeikkapaikka, rentoa baarimeininkiä sekä mahdollisuus persoonallisten yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Olemme uniikki ravintolaelämys Helsingin ytimessä.

Ruokasalissamme pizza valmistuu aidossa puulämmitteisessä uunissa, pihvit paistuvat laavakivigrillissä ja viini lasketaan suoraan puutynnyreistä. Ruokalistallamme on laaja valikoima amerikan-italialaisen keittiön reheviä herkkuja. Meillä suuretkin yksityistilaisuudet ovat mahdollisia.

Clubillamme esiintyjinä joka viikko kotimaisen rockin ja popin kärkinimet sekä tunnettuja ja nousevia ulkomaalaisia artisteja.

Ravintolassamme on asiakaspaikkoja 850 ja henkilökuntaa n. 50. Sekä liikevaihtomme että ruokamyyntimme ovat ketjumme suurimpia ja olemme erittäin ylpeitä hyvästä ruokatuotteestamme, joka on saanut kiitosta laajalti. Haastavaan ja mielenkiintoiseen tehtävään keittiömestarimme avuksi ja keittiön osaavien joukkojemme esimieheksi etsimme nyt pätevää vuoromestaria.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on intohimo ruoan valmistukseen, hyvä paineensietokyky, hyvät vuorovaikutus-ja organisointitaidot sekä loistava asenne työn tekemiseen.
Edellytämme aiempaa kokemusta keittiön esimiestehtävistä sekä ymmärrystä ja kykyä kannattavan keittiötoiminnan ylläpitämiseen.

Tarjoamme luotettavan työnantajan ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut sekä monipuoliset, mielekkäät ja vastuulliset työtehtävät erittäin motivoituneen työporukan keskuudessa.

Web-osoite: http://hok-elanto.fi Työnantaja: Helsingin Osuuskauppa Elanto Sijainti: Mannerheimintie 5, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016 Yhteystiedot: Hakemukset vain oheisen hakulinkin kautta. Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset. Valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon. Hakemukset: https://www.s-rekry.fi/web/#/application/3632/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx&& Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 5, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin Osuuskauppa Elanto Y-tunnus 1837954-9 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet Helsingin HOK, Elanto, Ahomaa, Café de Paris, Elojuoma, Expansif, Helsingin Herkkumestari, Helsingin Hokki, Helsingin Mokkasiini-jalkinemyymälä, Helsingin Sateenkaari-kosmetiikkamyymälät, Helsinki Huoltamot, HOK-Elannon hautauspalvelu, Hokki Hotels, Hokki Huoltamot, Hokki Marketit, Hokki Ravintolat, Hokki-lehti, Hyvä Maku HM, Kestimestarit, Marian Grilli, Mr. Pickwick Pub, Ravintola Ale-Pub, Ravintola Carizza, Ravintola Rockwells, Ravintola Upstairs, HOK-Elannon Perunkirjoitustoimisto, HOK-Elannon Lakipalvelu, HOK-Elannon Kukkasitomo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

108 884 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

34 280 000 € 274 %

Henkilöstö

160 4

Liikevoitto-%

31 % 288 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Osuuskauppa Elanto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 5, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa