Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

La Famiglia on amerikan - italialainen, kodikkaan rentotunnelmainen ravintola ja Sir Eino pubimainen olutravintola, missä saatavilla myös ruokaa. Viikonloppuisin dj:n tahdittamana meno jatkuu 03.00 saakka. Ravintolat sijaitsevat viihdekeskus Flamingossa.

Liikeideapäällikkönä vastaat La Famiglian ja Sir Einon operatiivisesta toiminnasta ravintolanjohtajan alaisuudessa.

Sinulle on kertynyt vankkaa kokemusta esimiestyöstä. Olet vahva käytännön osaaja ja tunnet halua kehittää toimintaa, niin asiakaspalvelun kuin taloudellisten tunnuslukujenkin osalta.

Olet joustava alan ammattilainen. Sinulla on kykyä toimia ja johtaa joukkoja paineenkin alla esimerkillisesti. Asiakaspalvelu ja myyntityö ovat Sinulle sydämenasia. Saat tiimisi innostumaan yhteisistä tavoitteista ja jopa ylittämään itsensä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet jämäkkä, sekä reilu esimies. Ymmärrät sanomattakin, että tehtävässä toimiminen edellyttää useamman vuoden esimieskokemusta, sekä anniskelupätevyyttä.

HOK-Elanto tarjoaa Sinulle luotettavan työpaikan, loistavat henkilökuntaedut ja erinomaiset etenemismahdollisuudet yhdessä Suomen suurimmista ravintolayrityksistä.

Web-osoite: http://hok-elanto.fi Työnantaja: Helsingin Osuuskauppa Elanto Sijainti: Tasetie 8, 01510 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016 Yhteystiedot: Hakemukset vain oheisella hakulinkillä. Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elantoon. Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tasetie 8, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin Osuuskauppa Elanto Y-tunnus 1837954-9 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu Rinnakkaistoiminimet Helsingin HOK, Elanto, Ahomaa, Café de Paris, Elojuoma, Expansif, Helsingin Herkkumestari, Helsingin Hokki, Helsingin Mokkasiini-jalkinemyymälä, Helsingin Sateenkaari-kosmetiikkamyymälät, Helsinki Huoltamot, HOK-Elannon hautauspalvelu, Hokki Hotels, Hokki Huoltamot, Hokki Marketit, Hokki Ravintolat, Hokki-lehti, Hyvä Maku HM, Kestimestarit, Marian Grilli, Mr. Pickwick Pub, Ravintola Ale-Pub, Ravintola Carizza, Ravintola Rockwells, Ravintola Upstairs, HOK-Elannon Perunkirjoitustoimisto, HOK-Elannon Lakipalvelu, HOK-Elannon Kukkasitomo

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

108 884 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

34 280 000 € 274 %

Henkilöstö

160 4

Liikevoitto-%

31 % 288 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikeideapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Osuuskauppa Elanto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Tasetie 8, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 16 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa