Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Vuoroesimies

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00101 - Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennusautomaatio-tai säätolaiteasentajaa tai vastaavan työkokemuksen omaavaa henkilöä. Edellytämme Tehtävään soveltuvaa teknillistä peruskoulutusta Vähintään 2 v työkokemusta alalta Toivomme rakennusautomaatio-ohjelmointikokemusta Siemens- tai vastaavasta ympäristöstä Huoltotyökokemusta Sähkötyöturvallisuuskorttia Kokemusta itsenäisestä työskentelystä Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta. Tarjoamme Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen kokopäivätyöhön ammattitaitoisessa tiimissä. Roolisi asiakastyössä on itsenäinen. Koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti Siemensin järjestämissä koulutuksissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin LVIS Säätölaitepalvelu Oy Y-tunnus 1009251-9 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus Rinnakkaistoiminimet Helvispalvelu, Helsingin Liikemedia., Mather Economics

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Helsingin LVIS Säätölaitepalvelu OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus