Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan 2 ammattitaitoista laudoituskirvesmiestä Tampereella käynnissä olevaan kohteeseen. Urakkapalkkaus myös mahdollinen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin Laudoitus Oy Y-tunnus 2116852-3 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Uudenmaan talonmiehet, Uudenmaan Tulkkauspalvelu, Uudenmaan Linjasaneeraus, Uudenmaan Kirvesmiehet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laudoituskirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Laudoitus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus