Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan 2 ammattitaitoista laudoituskirvesmiestä Tampereella käynnissä olevaan kohteeseen. Urakkapalkkaus myös mahdollinen.

Työnantaja: Helsingin Laudoitus Oy Sijainti: Rautatienkatu 21, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Argjend Kerveshi, 0404123785, info@laudoitus.fi Ilmoitus jätetty: 12.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rautatienkatu 21, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin Laudoitus Oy Y-tunnus 2116852-3 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Uudenmaan talonmiehet, Uudenmaan Tulkkauspalvelu, Uudenmaan Linjasaneeraus, Uudenmaan Kirvesmiehet

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 396 000 € -14 %

Liiketoiminnan tulos

32 000 € 151 %

Liikevoitto-%

2 % 100 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laudoituskirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.08.2016 ja sen on julkaissut Helsingin Laudoitus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Rautatienkatu 21, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa