Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1091-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 04.11.2016 kello 16:00 Etelän psykiatria- ja päihdekeskus , Sturenkatu 25 00510 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme aktiivista ja kehittämismyönteistä henkilöä vastaavan psykologin vakinaiseen työsuhteeseen Etelän psykiatria- ja päihdekeskukseen 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaavan psykologin tehtäviin kuuluvat Kivelän ja Sturenkadun psykiatrian poliklinikoiden sekä Päiväsairaala 10:n
- psykologien ammatillisena ja hallinnollisena esimiehenä toimiminen
- kliininen työ
- erityisasiantuntijatehtävät.

Tehtävän hoito edellyttää asiantuntemuksen lisäksi organisointi- ja järjestelykykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Lisäksi edellytämme: Psykiatrisen avohoidon hoito- ja palvelujärjestelmän tuntemista. Luemme eduksi: Kokemuksen esimiestyöstä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 3392.33 Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 37 t/vko
Työnantaja: Etelän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki Sijainti: Etelän psykiatria- ja päihdekeskus , Sturenkatu 25 00510 Helsinki Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Etelän psykiatria- ja päihdekeskus , Sturenkatu 25 00510 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava psykologi, Etelän psykiatria- ja päihdekeskus, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Etelän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Etelän psykiatria- ja päihdekeskus , Sturenkatu 25 00510 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa