Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Työavain 15-12-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 HKM , Aleksanterinkatu 16 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Kaupunginmuseo, Esinekokoelmat Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupunginmuseon visio 2018:
Jokaisella on mahdollisuus rakastua Helsinkiin.

Esinekokoelmayksikkö dokumentoi elämää Helsingissä yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Laajojen ja historiallisesti merkittävien kokoelmien suunnitelmallinen tutkimus ja konservointi palvelevat asiakkaita ja koko kaupunginmuseon toimintaa. Kokoelmiin kuuluu noin 400 000 objektia, jotka kertovat Helsingin kaupungin, sen asukkaiden ja kaupunkiorganisaation sekä yritysten ja yhdistysten toiminnasta.

Haemme esinekokoelmatiimiin TUTKIJAA. Tutkija osallistuu esinekokoelman kartuttamiseen yhteistyössä helsinkiläisten kanssa sekä kokoelman hallintaan ja tutkimiseen erityisvastuualueenaan kokoelmanhallintajärjestelmän ylläpitäminen ja kehittäminen. Tutkija osallistuu myös kaupunginmuseon sisällöntuotantoon ja asiakaspalveluun. Tutkijan ensisijainen työpiste sijaitsee kokoelmakeskuksessa Vantaan Turvalaaksossa.

Kelpoisuusehto: Pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto pääaineena joko Suomen historia, yleinen historia, kulttuurihistoria, taidehistoria, talous- ja sosiaalihistoria, etnologia, kansatiede tai museologia sekä vähintään kahden vuoden työkokemus kulttuurihistoriallisen museon esinekokoelmista. Tehtävän hoito edellyttää hyvää suomen kielen ja tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja aktiiviseen asiakastyöhön.
Lisäksi edellytämme: Tehtävään valitun tulee esittää hyväksytty työhöntulotarkastuslausunto ennen työn aloittamista. Tutkijan työpiste sijaitsee Suomen pankin omistamassa kiinteistössä, minkä vuoksi Suomen Pankki hakee henkilöturvallisuusselvitykset turvallisuusselvityslaissa (726/2014) lueteltujen perusteiden täyttyessä aina ennen tehtävässä aloittamista.

Hakemukset on jätettävä 31.10.2016 klo 16.00 mennessä Helsingin kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään https://www.erekryhelsinki.fi . Työavain 15-12-16 ohjaa suoraan hakemukseen. Tarvittaessa paperihakemuksen voi toimittaa osoitteeseen HKM, Minna Sarantola-Weiss, Aleksanterinkatu 16, PL 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen merkintä "tutkija". Hakemukset ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 835,39 Työaika: 36 h 15 min/viikko
Työnantaja: HKM / co Helsingin kaupunki Sijainti: HKM , Aleksanterinkatu 16 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53826&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Tutkija%2C+esinekokoelma Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: HKM , Aleksanterinkatu 16 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkija, esinekokoelma, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut HKM / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa HKM , Aleksanterinkatu 16 00099 HELSINGIN KAUPUNKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa