Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 15-12-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 HKM , Aleksanterinkatu 16 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Kaupunginmuseo, Esinekokoelmat Kulttuuri-, kirjasto- ja museotyö Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupunginmuseon visio 2018:Jokaisella on mahdollisuus rakastua Helsinkiin.Esinekokoelmayksikkö dokumentoi elämää Helsingissä yhdessä kaupunkilaisten kanssa. Laajojen ja historiallisesti merkittävien kokoelmien suunnitelmallinen tutkimus ja konservointi palvelevat asiakkaita ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja humanistisen tieteen alan tehtävät tiedonhallinta ja arkistointi museo- ja kirjastoalan tehtävät maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät puutarha- ja viheralan työt Tutkimustehtävät biologian alan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkija, esinekokoelma, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut HKM / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 183 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa