Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 25-1192-16 Määräaikainen virkasuhde Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Stadin ammattiopisto, tekniikka ja logistiikka , Holkkitie 5 A 00880 Helsinki Opetusvirasto, Nuoriso- ja aikuiskoulutuslinja Opetusala Tehtävän kuvaus: Palvelussuhde alkaa joulukuussa 2016 ja päättyy 30.6.2017.

Logistiikan ammatillisten opintojen opettaminen, varastologistiikka.

Kelpoisuusehto: Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1.8.2011) ammatillisten opintojen opettajaa koskevien 13 §:n ja 17 §:n säännösten mukaan. Valitulta edellytetään vähintään opistoasteen logistiikkainsinöörin tutkinto.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: vankkaa varastologistiikan käytännön osaamista. Luemme eduksi: Kokemus yrittäjyyden opettamisesta ja yrittäjänä toimimisesta, kokemus opetuksen integroinnista tekniikan alojen yhteisten aineiden kanssa, modernin opetusteknologian ja pedagogiikan käytöstä oppimisen tukena. Tehtävässä menestymistä tukee kokemus monimuotoisten ryhmien ja maahanmuuttajien kanssa toimimisesta.

Virkasuhteen alussa on koeaika. Valitun on ennen virkamääräyksen antamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin rikosrekisteriote. Ennen nimityksen vahvistamista valitun on kaupungin työterveyshuollon antamalla tai hyväksymällä todistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan sopiva virkasuhteeseen ja autonkuljettajakoulutuksen opettajan on esitettävä huumausainetesti. Hakijan tulee sähköisessä haussa ilmoittaa tutkintoon kuuluvat pää- ja sivuaineet sekä suoritetut opintoviikot tai opintopisteet, suoritettu opettajan koulutus ja ammatillisten opintojen opettajan kohdalla työelämäkokemus tehtävää vastaavalla alalla.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisesti.

Voit jättää hakemuksen myös Helsingin kaupungin kirjaamoon osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, Stadin ammattiopisto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13. Kaikki hakemukset ovat julkisia. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työnantaja: Stadin ammattiopisto / co Helsingin kaupunki Sijainti: Stadin ammattiopisto, tekniikka ja logistiikka , Holkkitie 5 A 00880 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53962&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Tuntiopettaja Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Stadin ammattiopisto, tekniikka ja logistiikka , Holkkitie 5 A 00880 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuntiopettaja, logistiikan perustutkinto, varastologistiikka, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Stadin ammattiopisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Stadin ammattiopisto, tekniikka ja logistiikka , Holkkitie 5 A 00880 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 136 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa