Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1095-16 Määräaikainen virkasuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Myllypuron terveysasema , Jauhokuja 4 00920 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto Lääkärit Tehtävän kuvaus: Myllypuron terveysasema toimii uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Terveysasemalla työskentelee yhteensä 20 lääkäriä ja 25 hoitajaa.

Etsimme joukkoomme ruotsin kieltä hyvin taitavaa terveyskeskuslääkäriä terveysaseman ruotsinkieliseen yksikköön.

Huolehdit ruotsinkielisen palvelun valinneiden potilaiden hoidosta yhdessä yksikössä työskentelevän toisen lääkärin sekä ruotsinkielisen yksikön hoitohenkilökunnan kanssa. Noin puolet potilaistasi ovat ruotsinkielisiä. Myllypuron terveysasemalla on käytössä työparimalli ja listautumismalli sekä paikallisen virkaehtosopimuksen mukainen palkkaus. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja huolehdimme hyvistä konsultaatiomahdollisuuksista, terveysasemalla työskentelee supertutor-ohjaajalääkäri. Työilmapiiri on hyvä. Helsingin kaupungin työntekijänä nautit laajoista kouluttautumismahdollisuuksista ja muista työsuhde-eduista.

Sijaisuus alkaa 31.10.2016 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kesto sovitaan erikseen.

Täytä hakemus sähköisessä muodossa.

Ota yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää!

Kelpoisuusehto: Suomessa laillistettu lääkäri tai vähintään viiden vuoden opinnot suorittanut lääketieteen opiskelija.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin ja suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme:

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus Työaika: Kokopäivä- tai osa-aikatyö sopimuksen mukaan
Työnantaja: Myllypuron terveysasema / co Helsingin kaupunki Sijainti: Myllypuron terveysasema , Jauhokuja 4 00920 Helsinki Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Myllypuron terveysasema , Jauhokuja 4 00920 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, ruotsinkielinen yksikkö, Myllypuron terveysasema, sijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Myllypuron terveysasema / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Myllypuron terveysasema , Jauhokuja 4 00920 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa