Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1095-16 Määräaikainen virkasuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Myllypuron terveysasema , Jauhokuja 4 00920 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto Lääkärit Tehtävän kuvaus: Myllypuron terveysasema toimii uusissa ja nykyaikaisissa tiloissa ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Terveysasemalla työskentelee yhteensä 20 lääkäriä ja 25 hoitajaa. Etsimme joukkoomme ruotsin kieltä hyvin taitavaa terveyskeskuslääkäriä terveysaseman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Helsinki määräaikainen Helsinki lääkärit määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, ruotsinkielinen yksikkö, Myllypuron terveysasema, sijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Myllypuron terveysasema / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus