Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1129-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Pitäjänmäen terveysasema , Konalantie 6-8 C 00370 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Lääkärit Tehtävän kuvaus: Pitäjänmäen terveysasemalla työskentelee yhdeksän lääkäri-hoitajatyöparia. Tarjoamme avosairaanhoidon palveluita 17 000 asukkaalle. Käytössämme on listautumismalli ja takaisinsoittojärjestelmä.

Haemme hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot omaavaa terveyskeskuslääkäriä vakinaiseen virkaan 2.1.2017 alkaen. Työsi on monipuolista avosairaanhoidon vastaanottoa ja neuvolavastaanottoa. Virka-ajan ulkopuolinen päivystäminen on vapaaehtoista. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä kaupungin henkilöstöedut, kuten työsuhdeasunnon tarvittaessa.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu lääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.
Luemme eduksi: Arvostamme aikaisempaa terveysasemakokemusta.
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Työnantaja: Pitäjänmäen terveysasema / co Helsingin kaupunki Sijainti: Pitäjänmäen terveysasema , Konalantie 6-8 C 00370 Helsinki Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pitäjänmäen terveysasema , Konalantie 6-8 C 00370 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, Pitäjänmäen terveysasema, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Pitäjänmäen terveysasema / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pitäjänmäen terveysasema , Konalantie 6-8 C 00370 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa