Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1149-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 04.11.2016 kello 16:00 Itäkeskus 1 kotihoito , Myllymatkantie 4 00920 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Kotihoito Tehtävän kuvaus: Haemme Itäkeskus 1 kotihoitoon terveydenhoitajaa/ sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen 14.11.2016 alkaen.

Terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan työ kotihoidossa on kotona asuvien asiakkaidemme avuntarpeen kartoitusta sekä asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja arviointia yhdessä moniammatillisen kotihoitotiimin kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös asiakkaiden hoitoon osallistumista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä ja tiimin sairaanhoidollisen osaamisen tukemista ja vahvistamista.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vahvaa sairaanhoidollista osaamista. Saat hyvän perehdytyksen työhösi ja alueeseen sekä tiimin tuen työssäsi.

Asiakkaamme asuvat Puotilan alueella ja tiimitilamme ovat Myllypuron monipuolisessa palvelukeskuksessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi turvallisen työnantajan hyvät henkilöstöedut, mm. mahdollisuuden ammattitaitoasi täydentävään koulutukseen, erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankinnassa.

Hakemukset toivomme www.helsinkirekry.fi kautta.
Kelpoisuusehto: Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi: vahvan sairaanhoidollisen osaamisen, Pegasos-osaamisen ja Helsingin kotihoidon ja palvelujärjestelmän tuntemisen.
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2533, 53 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: jaksotyö
Työnantaja: Itäkeskus 1 kotihoito / co Helsingin kaupunki Sijainti: Itäkeskus 1 kotihoito , Myllymatkantie 4 00920 Helsinki Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itäkeskus 1 kotihoito , Myllymatkantie 4 00920 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja, Itäkeskus 1 kotihoito, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Itäkeskus 1 kotihoito / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Itäkeskus 1 kotihoito , Myllymatkantie 4 00920 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa