Duunitori suosittelee
Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1137-16 Vakinainen virkasuhde alkaen 02.01.2017 Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Pohjoisen sosiaali- ja lähityö , Suursuonlaita 1 00630 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme toimeliaaseen joukkoomme sosiaaligerontologiaa ja vanhusten palveluita tuntevaa sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan.

Pohjoisen sosiaali- ja lähityö on 23 sosiaalialan ammattilaisen moniammatillinen työyhteisö.
Vanhuspalvelujen sosiaalityöntekijä työskentelee yli 65-vuotiaiden asiakkaiden ja heidän läheistensä kanssa. Työ on pitkälti itsenäistä omalla väestövastuualueella. Sosiaalityöntekijän tehtävänä on laaja-alainen palvelutarpeen arviointi, palveluihin ohjaaminen ja kotona selviytymisen tukeminen sosiaalityön keinoin yhteistyössä kotihoidon ja monipuolisten palvelukeskusten kanssa.

Haettavan sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu myös Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen ja sen arviointi- ja kuntoutusosaston sosiaalityöntekijän sijaistaminen.

Asiakastapaamiset tapahtuvat pääasiassa asiakkaiden kotona. Sosiaalityöntekijä toimii oman alansa asiantuntijana avopalveluiden moniammatillisissa tiimeissä ja osallistuu tarvittaessa sosiaalityön ammattilaisena erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus "Sosiaalityöntekijä, 45-1137-16". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haastattelut pidetään 9.11. ja 10.11. iltapäivällä.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja rekisteröityminen Valviran sosiaalihuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteri Suosikkiin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.
Lisäksi edellytämme: Työ edellyttää sosiaaligerontologisen tiedon hallintaa ja sosiaali- ja terveydenhuollon lainsäädännön tuntemusta. Työntekijältä edellytetään hyviä työyhteisö- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja työn organisointiin. Luemme eduksi: kokemuksen vanhusten parissa työskentelystä ja Helsingin kaupungin palvelujärjestelmän tuntemisen. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2938,11 e/kk Työaika: 37 h/viikko
Työnantaja: Pohjoisen sosiaali- ja lähityö / co Helsingin kaupunki Sijainti: Pohjoisen sosiaali- ja lähityö , Suursuonlaita 1 00630 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53937&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoisen sosiaali- ja lähityö , Suursuonlaita 1 00630 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Pohjoisen sosiaali- ja lähityö, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjoisen sosiaali- ja lähityö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pohjoisen sosiaali- ja lähityö , Suursuonlaita 1 00630 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa