Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1093-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Malmin lastensuojelu, Malmi 3 , Ala-Malmin tori 2 00700 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Malmin toimipisteessä on palvelutarpeen arvioinnin tiimi (lastensuojelutarpeen selvitykset) sekä kolme lastensuojelun avohuollon tiimiä. Kussakin tiimissä on seitsemän sosiaalityöntekijää ja johtava sosiaalityöntekijä.

Avohuollon sosiaalityöntekijä toimii asiakaslastensa vastuusosiaalityöntekijänä, tapaa lapsia, laatii lapselle asiakassuunnitelman ja vastaa asiakasprosessin etenemisestä järjestäen lapselle ja hänen perheelleen heidän tarpeisiinsa sopivia avohuollon palveluita ja tukea. Sosiaalityöntekijä valmistelee ja toteuttaa myös lasten sijoituksia ja huostaanottoja sekä toimii monenlaisissa yhteistyöverkostoissa ja tekee parityötä tiimin muiden sosiaalityöntekijöitten kanssa. Työ on vaihtelevaa ja ajoittain kuormittavaakin, mutta myös palkitsevaa. Tiimillä on ryhmätyönohjaus ja esimiehen tuki. Tiimissä on hyvä henki ja kannustava ilmapiiri.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa sekä hyviä kirjallisia taitoja. Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelun avohuollon työstä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 3113,35 Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 37 h/viikko
Työnantaja: Malmin lastensuojelu / co Helsingin kaupunki Sijainti: Malmin lastensuojelu, Malmi 3 , Ala-Malmin tori 2 00700 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53830&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Malmin lastensuojelu, Malmi 3 , Ala-Malmin tori 2 00700 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Malmin lastensuojelu, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Malmin lastensuojelu / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Malmin lastensuojelu, Malmi 3 , Ala-Malmin tori 2 00700 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa