Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1135-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Lastensuojelutarpeen arviointi, Kivikon toimipiste , Kivikonkaari 21 00940 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan Kivikon lastensuojelutarpeen arvioinnin yksikköön. Virka täytetään 1.12.2016 lukien tai sopimuksen mukaan.

Vastaamme asiakastyössämme alueellisesta (Kivikko, Kurkimäki, Kontula, Mellunmäki, Vesala) sosiaalihuoltolain mukaisesta lapsiperheiden palvelutarpeen arvioinnista ja virka-aikana tapahtuvasta lastensuojelun päivystystyöstä. Sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arvioinnin yhteydessä arvioidaan lastensuojelun palvelujen tarvetta. Helsingin lastensuojelussa käytetään yhtenäistä tuen tarpeen arviointimallia, joka tukee avointa ja lapsikeskeistä työotetta. Lastensuojelutarpeen arviointiyksikön työ on vuonna 2017 muuttumassa moniammatilliseksi palvelutarpeen arvioinniksi.

Sosiaalityöntekijä toimii asiakasprosesseissa vastuusosiaalityöntekijänä ja vuorollaan päivystäjänä. Arviointityö tehdään tarvittaessa työparityönä ja yhteistyössä muiden ammattilaisten ja asiantuntijoitten kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa arviointiprosessin etenemisestä. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lapsen ja perheen tarvitsemien tukitoimien ja palvelujen arviointi ja tarvittaessa kiireellisen sijoituksen valmisteleminen selvitysprosessin aikana. Lisäksi sosiaalityöntekijä antaa tarvittaessa ammatillista konsultaatiota sekä ohjausta ja neuvontaa. Työ on luonteeltaan nopeatempoista ja vaihtelevaa. Asiakasprosessit ovat kestoltaan enintään kolme kuukautta.

Työryhmään kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, 6 sosiaalityöntekijää ja 2 sosiaaliohjaajaa. Työn tueksi käytössämme on hyvät ja toimivat rakenteet kuten tiimikokoukset, esimiehen tapaamiset ja ulkopuolinen työnohjaus. Tiimimme on kehittämismyönteinen ja käytössämme on yhteisöllisen asiantuntijuuden kehittymistä tukeva Kuvastin-menetelmä. Tarjoamme sinulle myös monipuoliset kouluttautumismahdollisuudet sekä Helsingin kaupungin henkilöstöedut.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus: Sosiaalityöntekijä, 45- 1135-16. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytämme: Valmiutta parityöhön ja moniammatilliseen yhteistyöhön sekä hyviä vuorovaikutustyön ja dokumentoinnin taitoja.

Luemme eduksi: Kehittämismyönteisen työotteen, kokemuksen arviointi- ja lastensuojelutyöstä sekä Helsingin kaupungin organisaation tuntemuksen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 3113,35 €/ kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: kokoaikatyö, 37 h/vko
Työnantaja: Lastensuojelutarpeen arviointi / co Helsingin kaupunki Sijainti: Lastensuojelutarpeen arviointi, Kivikon toimipiste , Kivikonkaari 21 00940 Helsinki Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lastensuojelutarpeen arviointi, Kivikon toimipiste , Kivikonkaari 21 00940 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelutarpeen arviointi, Kivikon toimipiste, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Lastensuojelutarpeen arviointi / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lastensuojelutarpeen arviointi, Kivikon toimipiste , Kivikonkaari 21 00940 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 133 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa