Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1124-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 27.10.2016 kello 16:00 Sijoituksen sosiaalityö, laitoshoito , Sturenkatu 8 00510 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Sijoituksen sosiaalityön laitoshoidon yksikkö vastaa helsinkiläisten huostaanotettujen lastensuojelulaitoksiin ja yksityisiin ammatillisiin perhekoteihin sijoitettujen lasten vastuusosiaalityöstä ja vanhempien asiakassuunnitelmista. Sosiaalityön painopiste laitoshoidossa on lasten ja vanhempien asiakassuunnitelmien laatimisessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Helsinki sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun sijoituksen sosiaalityö, vakinainen virka, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Sijoituksen sosiaalityö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 147 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus