Duunitori suosittelee
Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1079-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 26.10.2016 kello 16:00 Lassilan arviointiyksikkö , Kaupintie 11 A, 7. krs 00440 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan palvelutarpeen arviointiin Lassilan yksikköön. Toimistomme sijaitsee Pohjois-Haagassa, lähellä juna-asemaa.

Virka täytetään 2.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lassilan yksikkö vastaa asiakastyössään Länsi-Helsingissä sosiaalihuoltolain mukaisesta palvelutarpeen arvioinnista, jossa arvioidaan myös lastensuojelun tarvetta. Yksikkö vastaa myös virka-aikaan tapahtuvasta lastensuojelun päivystystyöstä uusien asiakkaiden osalta. Yksikön työ on vuonna 2017 muuttumassa monitoimijaiseksi palvelutarpeen arvioinniksi. Helsingissä arvioinnissa käytetään yhtenäistä tuen tarpeen arviointimallia.

Arvioinnin sosiaalityöntekijä toimii vastuusosiaalityöntekijänä, vastaa selvitysprosessin etenemisestä lain edellyttämällä tavalla sekä toimii vuorollaan päivystäjänä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin palvelutarpeen arvioinnissa kuuluu mahdollisten tukitoimien
suunnittelu ja järjestäminen sekä tarvittaessa kiireellisen tai avohuollon sijoituksen valmisteleminen selvitysprosessin aikana. Työ sisältää konsultaatiota, ohjausta ja neuvontaa. Työ on luonteeltaan nopeatempoista ja vaihtelevaa. Arviointiprosessi voi kestään lain mukaan enintään kolme kuukautta.

Aktiiviseen tiimiimme kuuluu johtavan sosiaalityöntekijän lisäksi seitsemän sosiaalityöntekijää ja kolme sosiaaliohjaaja. Samassa toimipisteessä työskentelee lisäksi kolme lastensuojelun avohuollon tiimiä ja lastensuojelun tehostetun perhetyön tiimi.

Tiimillämme on työn tukena hyvät ja toimivat rakenteet kuten esimiehen tapaamiset, tiimikokoukset ja ulkopuolinen työnohjaus.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset koulutusmahdollisuudet sekä henkilöstöedut ja mahdollisuuden hakea työsuhdeasuntoa.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Muussa tapauksessa kirjallinen hakemus lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, työavain 45-1079-16, Sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus: sosiaalityöntekijä, työavain 45-1079-16.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsinkielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja siihen liittyvän käytännön harjoittelun.

Lisäksi edellytämme: tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, hyviä neuvottelu-, asiakasohjaus- ja viestintätaitoja sekä valmiutta pari- ja tiimityöskentelyyn. Luemme eduksi: Helsingin kaupungin organisaation tuntemuksen, aikaisemman kokemuksen lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtävistä, kokemuksen työskentelystä lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kanssa.
Hyvän tietoteknisen osaamisen sekä positiivisen, innostuneen ja kehittämissuuntautuneen työotteen. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 3113,35e/ kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 37 h/vko
Työnantaja: Lassilan arviointiyksikkö / co Helsingin kaupunki Sijainti: Lassilan arviointiyksikkö , Kaupintie 11 A, 7. krs 00440 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53787&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lassilan arviointiyksikkö , Kaupintie 11 A, 7. krs 00440 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Lassilan yksikkö, palvelutarpeen arviointi, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Lassilan arviointiyksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lassilan arviointiyksikkö , Kaupintie 11 A, 7. krs 00440 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 141 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa