Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1151-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 02.11.2016 kello 16:00 Lassilan toimipiste , Kaupintie 11 A 6. krs 00440 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme läntisen lastensuojelun Lassilan avohuollon yksikköön sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Läntisen alueen avohuollon sosiaalityöstä vastaa Lassilan kolme tiimiä, joissa on yhteensä 14 sosiaalityöntekijää ja kolme johtavaa sosiaalityöntekijää.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityö on vaativaa, mutta monipuolista ja mielenkiintoista työtä. Keskustelevassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössämme on hyvä ilmapiiri ja työtä tukevat rakenteet. Työnohjaus on säännöllistä.

Lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijä vastaa suunnitelmallisesta avohuoltotyöstä lastensuojelun asiakkuuteen ohjautuneiden lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Sosiaalityöntekijä suunnittelee, toteuttaa ja arvioi järjestettäviä avohuollon tukitoimia sekä valmistelee ja toteuttaa sijoituspäätöksiä.

Lastensuojelussa työskentely vaatii hyviä itsenäisen työskentelyn sekä tiimi- ja verkostotyön taitoja. Asiakkaiden ja laajan yhteistyöverkoston kanssa tehtävä lastensuojelutyö edellyttää erityisen hyviä vuorovaikutustaitoja.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveysvirasto PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Kuoreen tunnus: Sosiaalityöntekijä 45-1151-16.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Luemme eduksi: kokemuksen lastensuojelutyöstä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 3113,35€/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 37 h/viikko
Työnantaja: Lassilan toimipiste / co Helsingin kaupunki Sijainti: Lassilan toimipiste , Kaupintie 11 A 6. krs 00440 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53973&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lassilan toimipiste , Kaupintie 11 A 6. krs 00440 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Lassilan toimipiste, lastensuojelu, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Lassilan toimipiste / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lassilan toimipiste , Kaupintie 11 A 6. krs 00440 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 141 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa