Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1136-16 Määräaikainen virkasuhde alkaen 14.11.2016 (päättyy 30.09.2017) Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Jälkihuollon sosiaalityö , Sturenkatu 8 00510 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen. Tehtävään kuuluu jälkihuollon vastuusosiaalityöntekijän tehtävät. Vastuusosiaalityöntekijä huolehtii asiakassuunnitelman laatimisesta, päivittämisestä, toteuttamisesta ja arvioinnista yhdessä nuoren kanssa. Lisäksi hän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Helsinki määräaikainen Helsinki sosiaalityö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Jälkihuollon sosiaalityö, viransijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Jälkihuollon sosiaalityö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 203 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus