Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1136-16 Määräaikainen virkasuhde alkaen 14.11.2016 (päättyy 30.09.2017) Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Jälkihuollon sosiaalityö , Sturenkatu 8 00510 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen.

Tehtävään kuuluu jälkihuollon vastuusosiaalityöntekijän tehtävät. Vastuusosiaalityöntekijä huolehtii asiakassuunnitelman laatimisesta, päivittämisestä, toteuttamisesta ja arvioinnista yhdessä nuoren kanssa. Lisäksi hän vastaa mm. ehkäisevän- ja täydentävän toimeentulotuen päätöksenteosta sekä auttaa nuorta mm. tarpeiden mukaisten palvelujen sekä asunnon hankinnassa. Jälkihuollon sosiaalityöntekijä toimii yhteistyössä nuoren läheisverkostojen ja eri yhteistyötahojen kanssa.

Jälkihuollon sosiaalityö on lakisääteistä lastensuojelupalvelua, joka sijoittuu sosiaali- ja terveysviraston nuorten palvelujen yksikköön. Toimipisteessämme on jälkihuollon sosiaalityön ja tukiasuntojen sosiaaliohjauksen tiimit. Jälkihuollon sosiaalityön piirissä ovat 16 -20-vuotiaaat asiakkaat, jotka ovat olleet huostaan otettuina tai sijoitettuina vähintään 6 kk yhtäjaksoisesti avohuollon tukitoimena.

Jälkihuollon sosiaalityön tiimiin kuuluu kahdeksan sosiaalityöntekijää, johtava sosiaalityöntekijä ja toimistonhoitaja. Työnohjaus sekä esimiehen ja tiimin tuki on järjestetty. Helsingin kaupunki tarjoaa runsaasti hyvätasoista täydennyskoulutusta.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: Työssä vaaditaan hyvää yhteistyökykyä, kykyä keskustella nuorten ja aikuisten kanssa sekä kykyä dokumentoida hyvin.

Työ on nopeatempoista ja vaatii hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Lisäksi edellytämme käytössämme olevien Effica- että ATJ- järjestelmien tuntemusta.

Luemme eduksi: Toivomme kokemusta lastensuojelusta. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 3113,35 Työaika: 37h/vko
Työnantaja: Jälkihuollon sosiaalityö / co Helsingin kaupunki Sijainti: Jälkihuollon sosiaalityö , Sturenkatu 8 00510 Helsinki Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jälkihuollon sosiaalityö , Sturenkatu 8 00510 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Jälkihuollon sosiaalityö, viransijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Jälkihuollon sosiaalityö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Jälkihuollon sosiaalityö , Sturenkatu 8 00510 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa