Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1142-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 10.11.2016 kello 16:00 Idän psykiatria- ja päihdekeskus , Tallinnanaukio 6 A 00930 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haettavana on sosiaalityöntekijän vuorotteluvapaasijaisuus Itäkeskuksen psykiatrian poliklinikalla ajalla 16.1.-13.7.2017. Työ jatkuu toimivapaan sijaisuutena 14.12.2017 asti. Psykiatrisessa avohoidossa sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisessa työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Avoimena oleva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Helsinki sosiaalityö Helsinki määräaikainen Helsinki psykologia ja psykiatria sosiaalityö määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Itäkeskuksen psykiatrian poliklinikka, vuorotteluvapaasijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Idän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00930 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 202 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus