Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1142-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 10.11.2016 kello 16:00 Idän psykiatria- ja päihdekeskus , Tallinnanaukio 6 A 00930 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haettavana on sosiaalityöntekijän vuorotteluvapaasijaisuus Itäkeskuksen psykiatrian poliklinikalla ajalla 16.1.-13.7.2017. Työ jatkuu toimivapaan sijaisuutena 14.12.2017 asti. Psykiatrisessa avohoidossa sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisessa työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Avoimena oleva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Helsinki sosiaalityö Helsinki määräaikainen Helsinki psykologia ja psykiatria sosiaalityö määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Itäkeskuksen psykiatrian poliklinikka, vuorotteluvapaasijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Idän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa