Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1142-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 10.11.2016 kello 16:00 Idän psykiatria- ja päihdekeskus , Tallinnanaukio 6 A 00930 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haettavana on sosiaalityöntekijän vuorotteluvapaasijaisuus Itäkeskuksen psykiatrian poliklinikalla ajalla 16.1.-13.7.2017. Työ jatkuu toimivapaan sijaisuutena 14.12.2017 asti.

Psykiatrisessa avohoidossa sosiaalityöntekijä toimii moniammatillisessa työryhmässä sosiaalityön asiantuntijana. Avoimena oleva paikka sijoittuu psykoosilinjan sosiaalityöhön. Sosiaalityö toteutuu hoidollisissa yksilö-, perhe- ja ryhmä- sekä verkostotapaamisissa. Tarvittaessa tehdään myös kotikäyntejä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy sosiaalisten tilanteiden kartoitukset sekä ammatilliseen kuntoutukseen ja sosiaaliturvaan ja -palveluihin liittyvä asiakkaiden ohjaus- ja neuvonta.

Täytä hakemuksesi sähköisessä muodossa.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Lisäksi edellytämme: Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä soveltuvuutta tehtävään.

Luemme eduksi: Kokemuksen mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2896,35 e/kk Työaika: 37 t/viikko
Työnantaja: Idän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki Sijainti: Idän psykiatria- ja päihdekeskus , Tallinnanaukio 6 A 00930 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53952&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sosiaality%F6ntekij%E4 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Idän psykiatria- ja päihdekeskus , Tallinnanaukio 6 A 00930 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Itäkeskuksen psykiatrian poliklinikka, vuorotteluvapaasijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Idän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Idän psykiatria- ja päihdekeskus , Tallinnanaukio 6 A 00930 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 136 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa