Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1098-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Idän lastensuojelu, Itäkeskus 3 , Hitsaajankatu 9 a 00810 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Idän lastensuojelun toimipisteessä työskentelee lastensuojelutarpeen arvioinnin yksikkö, kaksi avohuollon sosiaalityön tiimiä sekä lastensuojelun tehostetun perhetyön työntekijät. Kummassakin avohuollon sosiaalityön tiimissä työskentelee kahdeksan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Helsinki sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Idän lastensuojelu, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Idän lastensuojelu / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 195 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus