Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1130-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Auroran sairaala , Nordenskiöldinkatu 20 00250 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen työsuhteeseen 7.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.Työskentelet psykiatrisen akuuttihoidon vuodeosastoilla moniammatillisen hoitotiimin jäsenenä sosiaalityön asiantuntijana. Huolehdit ja ohjaat potilaita sosiaaliturvaan liittyvissä asioissa.Auroran sairaala ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Munkkiniemi() sosiaalityö Helsinki sosiaalityö Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Auroran sairaala, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Auroran sairaala / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa