Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1134-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Asumisen tuki -yksikkö , Toinen linja 4 H 00530 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkasuhteeseen 2.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työhösi kuuluu yli 60-vuotiaiden asunnottomien asiakkaiden asumisen arvioinneista vastaaminen sekä asumisen tuen solutukiasunnoissa ja tukikodeissa asuvien asiakkaiden yksilöhuollon päätöksenteko- ja toimeentulotukityö. Kuulut arviointi- ja sijoitustyön ryhmään, jossa lisäksesi työskentelee yhdeksän sosiaalityöntekijää, neljä SAS-sijoittajaa sekä johtava sosiaalityöntekijä. Työryhmämme on innostunut ja kehittämisorientoitunut.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja liikkuvan työnkuvan, hyvän työilmapiirin ja riittävän perehdytyksen sekä mahdollisuuden työnohjaukseen. Tarjoamme lisäksi kaupungin hyvät henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun ja mahdollisuuden työsuhdeasuntoon tarvittaessa. Voit hyödyntää myös edullisen ja monipuolisen kuntosalin käytön vapaa-ajallasi.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11 - 13). Kuoreen tunnus "Sosiaalityöntekijä, 45-1134-16". Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2938,11 Työaika: 37 h/vko
Työnantaja: Asumisen tuki -yksikkö / co Helsingin kaupunki Sijainti: Asumisen tuki -yksikkö , Toinen linja 4 H 00530 Helsinki Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asumisen tuki -yksikkö , Toinen linja 4 H 00530 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, Asumisen tuki, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Asumisen tuki -yksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Asumisen tuki -yksikkö , Toinen linja 4 H 00530 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 138 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa