Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1088-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Etelän päihdepoliklinikka , Hämeentie 31 A, 5.krs. 00500 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaaliterapeuttia vakinaiseen virkaan Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen päihdepoliklinikalle 1.1.2017 alkaen.Päihdepoliklinikan sosiaaliterapeutin tehtäviin kuuluu hoidon tarpeen arvioinnit vastaanotossa ilman ajanvarausta, avo- ja laitoskuntoutusarviot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Helsinki sosiaalityö Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria sosiaalityö Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliterapeutti, Etelän päihdepoliklinikka, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Etelän päihdepoliklinikka / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa