Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1088-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Etelän päihdepoliklinikka , Hämeentie 31 A, 5.krs. 00500 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaaliterapeuttia vakinaiseen virkaan Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen päihdepoliklinikalle 1.1.2017 alkaen.

Päihdepoliklinikan sosiaaliterapeutin tehtäviin kuuluu hoidon tarpeen arvioinnit vastaanotossa ilman ajanvarausta, avo- ja laitoskuntoutusarviot ja yksilöhuollon päätöksenteko, yksilö-, pari-, perhe- ja verkostotyö sekä ryhmänohjaajana toimiminen. Tehtäviin voi kuulua myös liikkuvaa työtä matalan kynnyksen toimipaikoissa ja neuvontapisteissä sekä viranomaisyhteistyö erityisesti lastensuojelun, sosiaalityön, psykiatrian poliklinikan ja työvoiman palvelukeskuksen kanssa.

Toivomme hakemukset ensisijaisesti Helsingin kaupungin rekrytointijärjestelmän kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Helsingin kaupungin kirjaamo, sosiaali- ja terveysvirasto, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus "Sosiaaliterapeutti, työavain 45-1088-16".

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto: Edellytyksenä on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme: Kokemusta päihdetyöstä moniammatillisessa työryhmässä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Luemme eduksi: Helsingin palveluverkon tuntemuksen, kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä sekä ryhmien ohjaamisesta. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2938,11 Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: kokopäivätyö, työaika 37 h/vko
Työnantaja: Etelän päihdepoliklinikka / co Helsingin kaupunki Sijainti: Etelän päihdepoliklinikka , Hämeentie 31 A, 5.krs. 00500 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53810&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sosiaaliterapeutti Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Etelän päihdepoliklinikka , Hämeentie 31 A, 5.krs. 00500 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliterapeutti, Etelän päihdepoliklinikka, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Etelän päihdepoliklinikka / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Etelän päihdepoliklinikka , Hämeentie 31 A, 5.krs. 00500 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa