Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1088-16 Vakinainen virkasuhde Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Etelän päihdepoliklinikka , Hämeentie 31 A, 5.krs. 00500 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaaliterapeuttia vakinaiseen virkaan Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen päihdepoliklinikalle 1.1.2017 alkaen.Päihdepoliklinikan sosiaaliterapeutin tehtäviin kuuluu hoidon tarpeen arvioinnit vastaanotossa ilman ajanvarausta, avo- ja laitoskuntoutusarviot ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Helsinki sosiaalityö Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliterapeutti, Etelän päihdepoliklinikka, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Etelän päihdepoliklinikka / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 304 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus