Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1111-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 26.10.2016 kello 16:00 Syystien vanhustenkeskus , Syystie 15 00780 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Syystien monipuolinen palvelukeskus toimii peruskorjatuissa tiloissa Malmilla. Meillä on viisi ryhmäkotia, arviointi- ja kuntoutusyksikkö, 30 palveluasuntoa, LAH-yksikkö, päivätoimintayksikkö, palvelukeskus harrastus-, ravintola- ja liikuntatiloineen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki sosiaalityö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki vanhustenhoito Helsinki määräaikainen musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö vanhustenhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, Syystien monipuolinen palvelukeskus, sijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Syystien vanhustenkeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 317 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus