Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1070-16 Vakinainen työsuhde alkaen 01.11.2016 Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 18:00 Lastensuojelun tehostettu perhetyö 1 , Toinen Linja 4 G 00530 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme lastensuojelun sosiaaliohjaajaa vakinaiseen toimeen lastensuojelun tehostetun Perhetyö 1:n Kampin tiimiin, toimipiste sijaitsee Kalliossa. Lastensuojelun alueellinen tehostettu perhetyö on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Hakaniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Hakaniemi() hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Hakaniemi() musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki sosiaalityö Hakaniemi() sosiaalityö Helsinki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaaliohjaaja, Lastensuojelun tehostettu perhetyö, vakinainen työsuhde, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Lastensuojelun tehostettu perhetyö 1 / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 195 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus