Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1122-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 01.11.2016 (päättyy 31.07.2017) Hakuaika päättyy 27.10.2016 kello 16:00 Malmi 3 kotihoito , Maatullinaukio 10 A 2 krs. 00750 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Kotihoito Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa sijaisuuteen ajalle 1.11.2016-31.7.2017 tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen kotihoidon työtehtävän innovatiivisella, uudella lähipalvelualueella.

Alueemme on Koillisen kotihoidon uusi alue ja aloittaa 1.11.16 toimintansa kokonaisena alueena, osaksi uuden asiakasmäärän ja henkilöstön kanssa. Olemme juuri muuttaneet uusiin tiloihin, jotka ovat aivan Puistolan aseman kupeessa.

Kotihoidon sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ on monialaista, vaihtelevaa ja asiakaslähtöistä. Sairaanhoitaja/terveydenhoitajan työ koostuu lähihoitajien sairaanhoidollisten tehtävien näyttöjen vastaanottamisesta, asiakkaiden hoidon arvioinnista ja hoitamisesta sekä moniammatillisesta yhteistyöstä lääkärin, eri alojen terapeuttien, sosiaalityöntekijöiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Alueellamme työskentelee 4 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa ja 15 lähihoitajaa. Työ on jaksotyötä, sisältäen ilta ja viikonlopputyötä.

Asiakasalueemme on tällä hetkellä Puistola, Tapanila ja Töyrynummen alueet.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.
Kelpoisuusehto: Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi edellytämme: Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vahvaa sairaanhoidollista osaamista.

Luemme eduksi: Ajokortin, kotihoidon tuntemuksen sekä eri tietokonejärjestelmien, kuten Pegasos ja RAI, osaamisen. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2533,53 e/ kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö
Työnantaja: Malmi 3 kotihoito / co Helsingin kaupunki Sijainti: Malmi 3 kotihoito , Maatullinaukio 10 A 2 krs. 00750 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53911&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sairaanhoitaja%2Fterveydenhoitaja Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Malmi 3 kotihoito , Maatullinaukio 10 A 2 krs. 00750 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Malmi 3 kotihoito, sijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Malmi 3 kotihoito / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Malmi 3 kotihoito , Maatullinaukio 10 A 2 krs. 00750 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 131 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa