Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1139-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 07.11.2016 (päättyy 12.09.2017) Hakuaika päättyy 02.11.2016 kello 16:00 Vanhan viertotien asumisyksikkö , Vanha viertotie 22 A-B 00350 HELSINKI Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Vanhan viertotien asumisyksikkö on 105-paikkainen ympärivuorokautisesti tuettu pitkäaikaisasunnottomille tarkoitettu asumisyksikkö, jossa on kaikkiaan 22 työntekijää. Työskentely tapahtuu moniammatillisissa tiimeissä. Henkilökuntaan kuuluu 12 ohjaajaa, 5 sosiaaliohjaajaa, 2 sairaanhoitajaa, toimintaterapeutti, vastaava ohjaaja ja johtaja.

Valittavalta sairaanhoitajalta odotetaan kokonaisvaltaista näkökulmaa ja asiakastilanteiden mukaista joustavaa työotetta. Työllä pyritään haittojen minimointiin matalan kynnyksen periaatteella.
Sairaanhoitajat toimivat yhteys- ja tukihenkilöinä muihin terveydenhuollon toimipisteisiin.
Työhön sisältyy asukkaiden arjessa tukemista mm. keskusteluilla, ohjauksella ja verkostotyöllä. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin ja virka-aikaan.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi: Aikaisemman työskentelyn asunnottomien ja päihde- ja mielenterveysongelmaisten kanssa. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 461,19 euroa/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 38 t, 15 min/viikko, jaksotyö
Työnantaja: Vanhan viertotien asumisyksikkö / co Helsingin kaupunki Sijainti: Vanhan viertotien asumisyksikkö , Vanha viertotie 22 A-B 00350 HELSINKI Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53942&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sairaanhoitaja Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanhan viertotien asumisyksikkö , Vanha viertotie 22 A-B 00350 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Vanhan viertotien asumisyksikkö, ätiysvapaasijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vanhan viertotien asumisyksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vanhan viertotien asumisyksikkö , Vanha viertotie 22 A-B 00350 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 136 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa