Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1139-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 07.11.2016 (päättyy 12.09.2017) Hakuaika päättyy 02.11.2016 kello 16:00 Vanhan viertotien asumisyksikkö , Vanha viertotie 22 A-B 00350 HELSINKI Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Vanhan viertotien asumisyksikkö on 105-paikkainen ympärivuorokautisesti tuettu pitkäaikaisasunnottomille tarkoitettu asumisyksikkö, jossa on kaikkiaan 22 työntekijää. Työskentely tapahtuu moniammatillisissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Munkkiniemi() hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Munkkivuori() hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki vanhustenhoito Munkkiniemi() vanhustenhoito Helsinki vanhustenhoito Helsinki vanhustenhoito Munkkivuori() vanhustenhoito Helsinki hoitajat Munkkiniemi() hoitajat Helsinki hoitajat Helsinki hoitajat Munkkivuori() hoitajat Helsinki määräaikainen Munkkiniemi() määräaikainen Helsinki määräaikainen Helsinki määräaikainen Munkkivuori() määräaikainen Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö vanhustenhoito hoitajat määräaikainen Munkkiniemi() Helsinki Helsinki Munkkivuori() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Vanhan viertotien asumisyksikkö, ätiysvapaasijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vanhan viertotien asumisyksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus