Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1139-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 07.11.2016 (päättyy 12.09.2017) Hakuaika päättyy 02.11.2016 kello 16:00 Vanhan viertotien asumisyksikkö , Vanha viertotie 22 A-B 00350 HELSINKI Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Vanhan viertotien asumisyksikkö on 105-paikkainen ympärivuorokautisesti tuettu pitkäaikaisasunnottomille tarkoitettu asumisyksikkö, jossa on kaikkiaan 22 työntekijää. Työskentely tapahtuu moniammatillisissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Munkkiniemi() hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Munkkivuori() hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Helsinki hoitajat Munkkiniemi() hoitajat Helsinki hoitajat Helsinki hoitajat Munkkivuori() hoitajat Helsinki vanhustenhoito Munkkiniemi() vanhustenhoito Helsinki vanhustenhoito Helsinki vanhustenhoito Munkkivuori() vanhustenhoito Helsinki määräaikainen Munkkiniemi() määräaikainen Helsinki määräaikainen Helsinki määräaikainen Munkkivuori() määräaikainen Helsinki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö hoitajat vanhustenhoito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Vanhan viertotien asumisyksikkö, ätiysvapaasijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vanhan viertotien asumisyksikkö / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Munkkivuori (00350) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 192 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus