Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1104-16 Vakinainen työsuhde alkaen 02.01.2017 Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Teinilän lastenkoti , Pikalähetintie 15 00620 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Teinilän lastenkoti tarjoaa vaativan laitoshoidon tasoista kuntouttavaa hoitoa ja kasvatusta viidellä eri osastolla. Lastenkoti on profiloitunut lapsiin, joilla laitokseen tullessaan on monimuotoista psykiatrista ja neuropsykiatrista oireilua. Lapsilla on ikätasoisessa toimintakyvyssä suuria tai erittäin suuria puutteita.

Teinilän lastenkoti toimii kahdessa eri toimipisteessä, Pikalähetintie 15 sekä Oppipojantie 19. 1.1.2017 alkaen lastenkodin paikkaluku on 33.

Sairaanhoitajan tehtävänä on kuntouttava hoito- ja kasvatustyö. Lastenkotityön tavoitteena on lapsen ikätason mukainen fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi ja toimintakyky sekä valmiuksien luominen omaan kotiin paluuseen tai itsenäiseen elämään. Lisäksi sairaanhoitaja vastaa lastenkodin lääkehoitosuunnitelman laatimisesta sekä osallistuu lääkehoidon toteuttamiseen.

Lasten tilanteet vaativat aikuiselta vahvaa, välittävää läsnäoloa ja huolenpitoa.
Kuntouttavassa työssä luodaan lapsen kuntoutukselle yksilölliset tavoitteet.
Tavoitteiden ja valittujen kuntouttavien keinojen ja menetelmien vaikuttavuutta seurataan ja arvioidaan säännöllisesti.

Tehtävä edellyttää lapsen läheisverkostojen kanssa työskentelyä. Sairaanhoitajan työtehtävään kuuluvat myös kodinhoidolliset tehtävät.

Palvelussuhde alkaa 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan.
Kutsumme osan hakijoista viikolla 46 järjestettävään ryhmähaastatteluun.

Jätä hakemus www.helsinkirekry.fi kautta. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.
Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva lausunto.
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä Lisäksi edellytämme: hoidollista ja kuntouttavaa työotetta sekä aktiivista ja kehittävää työskentelytapaa.
Hakijalta toivotaan kokemusta lastensuojelutyöstä ja psyykkisesti oireilevien lasten ja nuorten kanssa työskentelystä.
Lisäksi edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia lapsen omaohjaajana sekä vaativahoitoisten lasten ryhmähallintaa.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2461,75/ kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: jaksotyö, 3-vuorotyö
Työnantaja: Teinilän lastenkoti / co Helsingin kaupunki Sijainti: Teinilän lastenkoti , Pikalähetintie 15 00620 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53875&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sairaanhoitaja Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teinilän lastenkoti , Pikalähetintie 15 00620 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Teinilän lastenkoti, vakinainen työsuhde, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Teinilän lastenkoti / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Teinilän lastenkoti , Pikalähetintie 15 00620 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa