Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1133-16 Määräaikainen työsuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Suursuon sairaala , Suursuonlaita 3 B 00630 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 2.4.2017 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Osasto 10 on geriatrinen kuntoutusosasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan akuutisti sairaita potilaita. Potilaat tulevat jatkohoitoon Helsingin kaupungin omista päivystysyksiköistä ja HUS:in sairaaloista. Toiminnan lähtökohtana on kuntouttava työote, jota toteutetaan tiiviissä yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa.

Työaikasuunnittelu toimii joustavasti ja terveet työajat -suositusten mukaisesti. Uudet työntekijät perehdytetään työtehtäviin ja työympäristöön. Perehdytyksen tukena toimivat mm. perehdytyssairaanhoitaja ja opetushoitaja.

Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa ja lääkehoitosuunnitelman edellyttämää lääkehoidon osaamista.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme:
Luemme eduksi: Kokemuksen akuuttivuodeosastolla työskentelystä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2461,54 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: jaksotyö, kolmivuorotyö
Työnantaja: Suursuon sairaala / co Helsingin kaupunki Sijainti: Suursuon sairaala , Suursuonlaita 3 B 00630 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53929&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sairaanhoitaja Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Suursuon sairaala , Suursuonlaita 3 B 00630 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, sijaisuus Suursuon sairaalassa, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Suursuon sairaala / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Suursuon sairaala , Suursuonlaita 3 B 00630 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 142 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa