Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1106-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Lännen kotiutustiimi , Kytösuontie 6 00300 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Kotihoito Tehtävän kuvaus: Lännen kotiutustiimissä on avautumassa sairaanhoitajan toimi, jonka täytämme 31.10.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Kotiutustiimissä myös sairaanhoitajat työskentelevät kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Asiakassuhteet ovat vaihtuvia, joten kuntouttava työote, joustavuus ja halu kehittää uutta ovat edellytyksiä työssä onnistumiselle. Työ tiimissämme on laaja-alaista hoitotyötä, joka mahdollistaa itsenäisen työskentelyn.

Kotiutustiimin alueena on koko lännen palvelualue, joten ajotaito on tehtävässä onnistumisen edellytys. Tiimitilat sijaitsevat Pikku Huopalahdessa. Tiimiin kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosiaaliohjaaja, fysioterapeutti ja esimies. Käytämme PegasosMukana-toiminnanohjausjärjestelmää, joka helpottaa asiakaskäyntien kirjaamista. Meillä saat hyvän perehdytyksen ja tiimin tuen työllesi.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Tarvittaessa avustamme työsuhdeasunnon hankkimisessa.
Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Olet tervetullut positiiviseen ja osaavaan joukkoomme!

Täytä hakemus osoitteessa www.helsinkirekry.fi.
Kelpoisuusehto: Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Lisäksi edellytämme: ajokorttia ja käytännön ajotaitoa. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2474,32e/ kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: Jaksotyö, 2-vuorotyö
Työnantaja: Lännen kotiutustiimi / co Helsingin kaupunki Sijainti: Lännen kotiutustiimi , Kytösuontie 6 00300 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53878&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sairaanhoitaja Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lännen kotiutustiimi , Kytösuontie 6 00300 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Lännen kotiutustiimi, vakinainen työsuhde, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lännen kotiutustiimi / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Lännen kotiutustiimi , Kytösuontie 6 00300 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa