Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1106-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 25.10.2016 kello 16:00 Lännen kotiutustiimi , Kytösuontie 6 00300 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Kotihoito Tehtävän kuvaus: Lännen kotiutustiimissä on avautumassa sairaanhoitajan toimi, jonka täytämme 31.10.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan.Sairaanhoitaja toimii kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Kotiutustiimissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Munkkiniemi() hoitajat Helsinki hoitajat Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Lännen kotiutustiimi, vakinainen työsuhde, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Lännen kotiutustiimi / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 162 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus