Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Levytyökeskuksen ja laserkoneen käyttäjä kesäksi

Adecco Finland

Finland

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1097-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2016 (päättyy 30.04.2017) Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Idän psykiatria- ja päihdekeskus, Herttoniemen terveysasema , Kettutie 8 M 00800 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme työvapaan sijaisuuteen sairaanhoitajaa (mielenterveys- ja päihdetyö) Herttoniemen terveysasemalle. Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu ahdistuneiden, masentuneiden, elämän kriiseissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Helsinki psykologia ja psykiatria Helsinki määräaikainen Helsinki hoitajat psykologia ja psykiatria määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Idän psykiatria- ja päihdekeskus, sijaisuus terveysasemalla, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Idän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus