Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Daycare Manager (Teacher), Garden City Playschool

Pilke Päiväkodit Oy

02110 - Espoo

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1097-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 31.10.2016 (päättyy 30.04.2017) Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Idän psykiatria- ja päihdekeskus, Herttoniemen terveysasema , Kettutie 8 M 00800 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme työvapaan sijaisuuteen sairaanhoitajaa (mielenterveys- ja päihdetyö) Herttoniemen terveysasemalle.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu ahdistuneiden, masentuneiden, elämän kriiseissä olevien ja päihteitä haitallisesti käyttävien hoito. Sairaanhoitaja tekee tiivistä yhteistyötä terveysaseman lääkärin kanssa.
Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme: Kokemusta psykiatria- ja päihdetyöstä sekä soveltuvuutta tehtävään. Luemme eduksi: työskentelyn vastaavassa tehtävässä. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 455.65 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan.
Työnantaja: Idän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki Sijainti: Idän psykiatria- ja päihdekeskus, Herttoniemen terveysasema , Kettutie 8 M 00800 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53845&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Sairaanhoitaja Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Idän psykiatria- ja päihdekeskus, Herttoniemen terveysasema , Kettutie 8 M 00800 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Idän psykiatria- ja päihdekeskus, sijaisuus terveysasemalla, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Idän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Idän psykiatria- ja päihdekeskus, Herttoniemen terveysasema , Kettutie 8 M 00800 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa