Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Työavain 45-1141-16 Määräaikainen työsuhde alkaen 14.11.2016 (päättyy 14.05.2017) Hakuaika päättyy 31.10.2016 kello 16:00 Etelän psykiatria- ja päihdekeskus , Sibeliuksenkatu 14 00260 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Terveys- ja päihdepalvelut Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme sairaanhoitajaa hoitamaan mielialahäiriöpotilaita. Työ jakautuu sekä toistuvan ja pitkäaikaismasennusta hoitavan tiimin että bipolaripotilaita hoitavan tiimin kesken.

Molemmat tiimit ovat moniammatillisia ja työmuotoja ovat erilaiset ryhmä-, yksilö-, perhe- ja kotikäynnit. Taustateoriana toimii kognitiivinen psykiatria. Työn tukena on käytettävissä myös psykiatrinen kotikuntoutustiimi.
Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme: Kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä ja avohoidossa toimisesta. Luemme eduksi: Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut lisäkoulutukset esim. kognitiivinen terapia, perheterapia, ryhmäterapia jne. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Tehtäväkohtainen palkka: 2 492,76 e/kk Sopimusala: Palkka määräytyy ao. KVTES:n mukaan. Työaika: 37 t/vk
Työnantaja: Etelän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki Sijainti: Etelän psykiatria- ja päihdekeskus , Sibeliuksenkatu 14 00260 Helsinki Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Etelän psykiatria- ja päihdekeskus , Sibeliuksenkatu 14 00260 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, Etelän psykiatria- ja päihdekeskus, sijaisuus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Etelän psykiatria- ja päihdekeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Etelän psykiatria- ja päihdekeskus , Sibeliuksenkatu 14 00260 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 132 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa