Duunitori suosittelee
Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Test Automation Engineer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 21-46-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 04.11.2016 kello 16:00 HKL-liikelaitos, Vallilan varikko , Hämeentie 86 00550 Helsinki HKL -liikelaitos, HKL-Kunnossapito Tekninen ala Tehtävän kuvaus: HKL:n kunnossapitoyksikkö vastaa metro- ja raitiovaunukaluston, rataverkoston, asemien, pysäkkien sekä kiinteistöjensä laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kunnossapitopalvelusta. Haemme nyt SÄHKÖMESTARIAvastaamaan raitiotieradan laadukkaasta sähkökorjauksesta. Sähkömestarin vastuulla on oman henkilöstönsä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Helsinki sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkömestari, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut HKL-liikelaitos / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 197 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus