Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 26-181-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 01.11.2016 kello 16:00 Tehtaankadun ala-aste , Tehtaankatu 15 00140 Helsinki Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Monipalvelut Keittiöala Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin palvelukeskus etsii asiakaspalveluhenkistä ruokapalveluvastaavaa Tehtaankadun ala-asteelle. Vastaat kuumennuskeittiön ruokapalveluista ja vastuualueellesi kuuluvat raaka-aine- ja ruokatilaukset, ruoan kuumennus ja välipalojen valmistus. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki johto/koordinointi Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät johto/koordinointi Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalveluvastaava, Tehtaankadun ala-aste, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Tehtaankadun ala-aste / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tehtaankadun ala-aste , Tehtaankatu 15 00140 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 161 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa