Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 26-187-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Syystien monipuolinen palvelukeskus , Syystie 15 00780 Helsinki Helsingin kaupungin palvelukeskus -liikelaitos, Monipalvelut Keittiöala Tehtävän kuvaus: Helsingin kaupungin palvelukeskus etsii ammattitaitoista ruokapalveluvastaavaa Syystien monipuoliseen palvelukeskukseen.Vastaat ravintolapäällikön ohjaamana palvelukeskuksen ruokapalvelusta valmistuskeittiössä, joka on auki vuoden jokaisena päivänä. Osallistut myös tarvittaessa keittiön käytännön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki johto/koordinointi Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät johto/koordinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalveluvastaava, Syystien monipuolinen palvelukeskus, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Syystien monipuolinen palvelukeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 198 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus