Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 18-41-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 21.10.2016 kello 16:00 Tilakeskus/ kiinteistöt , Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki Kiinteistövirasto, Tilakeskus Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Haemme Tilakeskuksen Projektit -ryhmään RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄRakennuttajainsinöörin tehtäviin kuuluvat uudis- ja peruskorjaushankkeissa tilaajana toimiminen, rakennuttaminen sekä rakennuttamisen tilaamiseen liittyvät selvitys-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävät. Tulet vastamaan hankkeiden läpiviennistä sekä aikataulu-, laatu- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennuttajainsinööri, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 01.10.2016 ja sen on julkaissut Tilakeskus/ kiinteistöt / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa