Duunitori suosittelee
Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 29-34-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Tekninen toimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki Rakennusvirasto, Arkkitehtuuriosasto Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Haluatko vakituisen työn rakentamisen näköalapaikalla? Etsimme joukkoomme asiantuntijaa, jonka tehtävänä on suorittaa monipuolisia ja kiinnostavia kaupungin kiinteistökantaan liittyviä rakennesuunnittelutehtäviä. Saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi asiantuntevassa organisaatiossa. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja rakennussuunnittelu Helsinki rakennussuunnittelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tekninen toimisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 149 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa