Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Työavain 29-34-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Tekninen toimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki Rakennusvirasto, Arkkitehtuuriosasto Tekninen ala Tehtävän kuvaus: Haluatko vakituisen työn rakentamisen näköalapaikalla?

Etsimme joukkoomme asiantuntijaa, jonka tehtävänä on suorittaa monipuolisia ja kiinnostavia kaupungin kiinteistökantaan liittyviä rakennesuunnittelutehtäviä.

Saat mahdollisuuden kehittyä ammatissasi asiantuntevassa organisaatiossa. Panostamme henkilöstömme työhyvinvointiin ja kannustavaan palkitsemiseen. Nykyaikaisen työympäristön lisäksi meillä on hyvät henkilökuntaedut.

Sinulla on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto ja kokemusta rakenteiden suunnittelusta. Huomioimme myös vastavalmistuneet. Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä ammattilainen, joka hallitsee ajanmukaiset suunnitteluohjelmistot ja -välineet. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito sekä yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja: Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus Työaika: 36,25
Työnantaja: Tekninen toimisto / co Helsingin kaupunki Sijainti: Tekninen toimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki Hakemukset: https://www.erekryhelsinki.fi/frmCheckAndList.asp?J=53802&AL=1&L=1&IE=2&SUMMER=&PRACTICE=&Z=H&TITLE=Rakennesuunnittelija Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Helsingin kaupunki

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tekninen toimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennesuunnittelija, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Tekninen toimisto / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Tekninen toimisto , Elimäenkatu 5 00510 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa