Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1108-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 28.10.2016 kello 16:00 Kuntoutuksen osaamiskeskus , Lääkärinkatu 8 00250 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -osasto Terveydenhoitoala Tehtävän kuvaus: Haemme puheterapeuttia vakinaiseen työsuhteeseen kuntoutuksen osaamiskeskukseen 1.12.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu aikuisneurologisten potilaiden tutkimus ja kuntoutus. Haettavana olevan vakanssin tehtävät sijoittuvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Munkkiniemi() muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Munkkiniemi() psykologia ja psykiatria Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puheterapeutti, Kuntoutuksen osaamiskeskus, vakinainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kuntoutuksen osaamiskeskus / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 213 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus