Duunitori suosittelee
KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Tamperee

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Työavain 45-1080-16 Vakinainen työsuhde Hakuaika päättyy 24.10.2016 kello 16:00 Keskitetyt perheiden erityispalvelut, pariterapia , Vironkatu 2 00170 Helsinki Sosiaali- ja terveysvirasto, Perhe- ja sosiaalipalvelut Sosiaaliala Tehtävän kuvaus: Haemme psykoterapeuttia vakinaiseen osa-aikaiseen (50 %) työsuhteeseen pariterapiayksikköön. Pariterapiayksikössä on työssä 12 psykoterapeuttia.Työ on asiakastyötä. Kohderyhmänä ovat lapsiperheet, joissa vanhemmilla on parisuhteeseen liittyviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Hakaniemi() osa-aikatyö Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia Hakaniemi() muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki psykologia ja psykiatria Hakaniemi() psykologia ja psykiatria Helsinki osa-aikatyö muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Psykoterapeutti, pariterapiaan, vakituinen, osa-aikainen, on ilmoitettu Helsingin kaupunki -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Keskitetyt perheiden erityispalvelut / co Helsingin kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 289 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus